KK Grain Mezőfalva SE

Hírek

+ 2023., október 1.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 7. forduló: KK Grain Mezőfalva SE - Sárbogárd

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., szeptember 23.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 6. forduló: Tóvill Kápolnásnyék - KK Grain Mezőfalva SE

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., szeptember 20.

Elhunyt HARANGI JÓZSEF (1943-2023). 

Akik látták Őt futballozni, sohasem felejtik el játékintelligenciáját és tudását. Akik már nem láthatták Őt a pályán, valószínűleg hallottak róla, hiszen legendás játékossá vált és a mai napig emlegetik a szurkolók, mint kimagasló képességű labdarúgónkat. 1972 nyarán az NB III-ba feljutott csapatunkhoz érkezett az Egyetértés NB I-es egyesületétől. Nálunk 38 éves koráig játszott, majd évekig vezette a Sport Büfét. Klubunk elnökségi tagja, Horváth Béla így emlékszik Rá: "Élményszámba menően tudott cselezni és nagyszerűen tartotta meg a középpályán a labdát, gólokat rúgott és remekül indította a csatárokat. Ahogy idősödött, egyre hátrébb került a pályán, de söprögető középhátvédként is kiválóan szerepelt. "Amikor szállt felém a labda, akkor már három helyre is tudtam volna a labdát továbbítani" - mondta utólag. Emberként is kiváló volt, igaz barátként mindenkin segített, humorral és jó szívvel buzdította a frissen érkezett fiatalokat. Akik még élünk, őszinte szívvel búcsúzunk Tőle." 

 A KK Grain Mezőfalva SE HARANGI JÓZSEF emlékét sohasem felejti!

+ 2023., szeptember 17.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 5. forduló: KK Grain Mezőfalva SE - Mány-Bicske II.

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., szeptember 10.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 4. forduló: Lajoskomárom - KK Grain Mezőfalva SE

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., szeptember 3.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 3. forduló: KK Grain Mezőfalva SE - Máv Előre FC Főnix

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., augusztus 27.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 2. forduló: Ercsi Kinizsi - KK Grain Mezőfalva SE

(Forrás: feol.hu.)

(Videóforrás: Ercsi Web.)

+ 2023., augusztus 19.

Vármegyei felnőtt I. osztály, 1. forduló: KK Grain Mezőfalva SE - Tordas

(Forrás: feol.hu.)

+ 2023., augusztus 15.

Csapatunkat - egyik játékosunk jogosulatlan szerepeltetése miatt - kizárták a Fejér Vármegyei Kupa további küzdelmeiből:

+ 2023., július 07.

Fontos felhívásunk következik:

+ 2023., június 17.

Díjátadó gálaünnepség volt a székesfehérvári MOL Arénában. 

Fejér-Vármegye AQUANTIS II. osztály Déli csoportjának bajnoka a KK GRAIN MEZŐFALVA SE!!! Aranykupát és oklevelet kaptunk.

Az U-19 csapatunk pedig a legsportszerűbb csapat lett a bajnokságban, immáron másodszor!!! Az ezért járó serleget és az oklevelet együttesünk vezetőedzője, Szabó Attila vette át.

Ezúton is köszönjük csapatunk támogatóinak a közreműködést, szurkolóinknak a buzdítást, játékosainknak a kitűnő helytállást! 

Hajrá Mező!!!

(Forrás: Zsákovics István.)

+ 2023., június 04.

II. Családi Napunkon díjátadás is volt:

Rendezvényünkről olvashatnak: ITT. Forrás - mezohir.info

+ 2023., június 03.

II. Családi Napunkon:

Eseményünkről további képeket láthatnak: ITT. Fotók - Horváth László.

+ 2023., május 28.

2023., május 21-én, vasárnap a KK Grain Mezőfalva SE - Aba Sárvíz találkozó előtt sorfallal köszöntötte a vendégcsapat a mieinket. A szép gesztus annak szólt, hogy együttesünk három fordulóval a befejezés előtt már megnyerte a 2022/2023-as megyei II. osztályú bajnokságot.

+ 2023., május 18.

Nyár eleji programajánlatunk következik! (A képre kattintva facebook-oldalunkon jobban olvasható a plakát):

+ 2023., május 7.

Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!!!

Örömmel tudatjuk, hogy felnőttcsapatunk három fordulóval a megyei II. osztályú bajnokság vége előtt ARANYÉRMES lett!!! 

Gratulálunk!!!  

+ 2023., május 4.

Többen kérdezték, hogy a legutóbbi hazai mérkőzésen kapott új típusú belépőjegyek egyszeri látványosságot jelentettek-e vagy most már ilyen tiketteket fogunk kapni rendszeresen Mezőfalván? A válasz: IGEN, hozzá kell szoknunk ezekhez a jegyekhez: 

+ 2023., április 25.

Megtartotta soros közgyűlését a Medosz SE / KK Grain Mezőfalva SE. 

A közel kétórás összejövetelen sok minden szóba került: tájékoztatót tartott elnökünk, Török Zoltán, Zsákovics István, klubunk gazdasági vezetője, Virág Tímea, egyesületünk könyvelője, Simon Zsolt, felügyelőbizottságunk elnöke, valamint Szabó Attila, utánpótláscsapataink vezetőedzője és Villám Balázs, felnőttcsapatunk játékosedzője. 

Mindenkinek köszönjük, aki eljött és megtisztelte jelenlétével taggyűlésünket! 

+ 2023., április 10.

+ 2023., március 1.

Közösségi-önkéntes munkára keresünk csapatunkért tenni akaró embereket március 11-én, szombaton, reggel 8 órától a Sportpályánkon. Kisebb munkákról lenne csupán szó, így például a labdafogó-háló felrakása, mosókonyhában és a régi öltözőben rendrakás, a pálya környékén szemétszedés. Összefogásban az erő! Ez némiképpen közhely, de nagyon igaz! Várjuk tehát Önt és várunk Téged március 11-én, szombaton reggel 8-tól a Sportpályán! Köszönettel fogadunk minden segítséget. 

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2023., február 20.

A hétvégén befejeződött a Téli Műfüves Bajnokság. Vasárnap játszották le a helyosztókat. Felnőttcsapatunk a dunaújvárosi régió 5. helyéért lépett műfűre Rácalmás együttese ellen.

Az 5. helyért:

KK Grain Mezőfalva - Rácalmás 5:2 (4:0). Góllövőink: Németh (20', 25'), Ráthgéber (31') Ifj. Sági J. (35'), Illés (öngól - 75').

A Téli Bajnokságban négy mérkőzésen kilenc kapott gólunkra tizenhárommal válaszoltunk - házi góllövőlistánk: Németh László 4, Ráthgéber László 3, Ifj. Sági József 3, Kertész Dániel, Mazán Balázs, Illés Péter (öngól)

A 7. helyért: Adony - Kulcs 6:1.

A 3. helyért: Baracs - Előszállás 1:1 (11-esekkel: 6:5.).

Az 1. helyért: Ercsi Kinizsi - Besnyő 3:0. 

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2023., február 13.

A hétvégén befejeződtek a Téli Műfüves Bajnokság csoportküzdelmei. Felnőttcsapatunk a dunaújvárosi "A" csoportban küzdött Adonnyal, Baraccsal és az Ercsi Kinizsivel.

A záró fordulóban:

KK Grain Mezőfalva - Ercsi Kinizsi 3:3 (2:2). Góllövőink: Németh (15'), Kertész (30'), Mazán. 

Baracs - Adony 2:0.

Együttesünk az Ercsi Kinizsi (7 pont) és Baracs (6 pont) mögött a harmadik helyen zárta csoportját (4 ponttal). 

A folytatásban következnek a HELYOSZTÓK, számunkra a dunaújvárosi "B" csoport harmadikjával - a dunaújvárosi régió 5. helyéért:

KK Grain Mezőfalva - Rácalmás, 2023., február 19., vasárnap, 11:00, Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2023., február 6.

A hétvégén lejátszották a Téli Műfüves Bajnokság második fordulóját. Felnőttcsapatunk a dunaújvárosi "A" csoportban szerepel, melynek tagja még Adony, Baracs és az Ercsi Kinizsi.

A második fordulóban: 

KK Grain Mezőfalva - Baracs 1:2 (1:0). Góllövőnk: Ifj. Sági J. (24').

Ercsi Kinizsi - Adony 6:0.

A folytatásban:

KK Grain Mezőfalva - Ercsi Kinizsi, 2023., február 12., vasárnap, 11:00, Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Adony - Baracs, 2023., február 12., vasárnap, 9:00, Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2023., január 30. 

A hétvégén elrajtolt a Téli Műfüves Bajnokság. Felnőttcsapatunk a dunaújvárosi "A" csoportba került Adonnyal, Baraccsal és az Ercsi Kinizsivel.  

Az első fordulóban:

KK Grain Mezőfalva - Adony 4:2 (2:1). Góllövőink: Ráthgéber (68', 76'), Ifj. Sági J. (8'), Németh (11'). 

Ercsi Kinizsi - Baracs 2:1. 

A folytatásban:

KK Grain Mezőfalva - Baracs, 2023., február 5., vasárnap, 13:00, Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Adony - Ercsi Kinizsi, 2023., február 5., vasárnap, 15:00, Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb. 

+ 2023., január 27. 

A hétvégén megkezdődik a Téli Műfüves Bajnokság! Minden csoportba négy csapat került. A csapatok egyszer találkoznak csoportbeli ellenfeleikkel. A csoport sorrendjét a három forduló mérkőzéseinek eredményei fogják eldönteni. A mérkőzések játékideje 2x40 perc.

A csoportmérkőzések játéknapjai: 1. forduló: 2023. 01. 28-29, 2. forduló: 2023. 02. 04-05., 3. forduló: 2023. 02. 11-12. A helyosztó mérkőzésekre 2023. február 18-19-én kerül majd sor. 

Felnőtt csapatunk a dunaújvárosi "A" csoportba került Adony, Baracs és az Ercsi Kinizsi társaságában. Az első fordulóban együttesünk ADONY gárdájával játszik VASÁRNAP, 11 órától. Találkozóink helyszíne: Dunaújvárosi Vidámpark, Műfüves pálya.

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2022., december 17.

Tegnap este nagyon kellemes hangulatú Szezonzáró Bankettet tartott felnőtt labdarúgó- csapatunk a Kiss Kálmán Művelődési Házban. A megyei II. osztályban őszi bajnok együttesünk szereplése kapcsán előbb a klubelnök Török Zoltán, majd az elnökség jelenlévő tagjai: Deák Károly, Zsákovics István és Horváth Béla szólalt fel. Nem maradhatott el edzőnk Villám Balázs beszámolója sem. A hivatalos blokk zárásaként elkészült egy különleges csapatkép! Az eseményen nagy örömünkre részt vett községünk polgármestere és képviselő-testülete, valamint elfogadták meghívásunkat a Mezőfalvi Polgárőrség tagjai is. Köszönjük! 

Hajrá Mező!!! 

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2022., november 24.

Felnőttcsapatunk tavaly a negyedik helyen végzett. A nyártól klubunkban komoly változások történtek: előbb az elnökség, később pedig már az elnök személye is változott, együttesünk élére pedig új szakvezető, ráadásul játékos-edző került, aki remek gárdát formált javarészt mezőfalvi kötődésű játékosainkból. Az első három fordulóban még gólt sem kaptunk, "csak" nyertünk, ami igazán örömteli kezdés volt. Aztán a következő három mérkőzésen két 3:3-as, bőven nyerhető döntetlen és egy teljességgel váratlan hazai, 1:0-ás vereség született, utóbbi Seregélyes alakulatától. Talán nagy volt már a mellény? Mindenesetre csapatunk eztán igencsak összekapta magát, mondhatni jól jöttek a pofonok. Merthogy a következő hat mérkőzésen makulátlanok voltunk - aki felénk járt, azt legyőztük, így három pontos előnnyel ELSŐKÉNT vezetjük féltávnál a tabellát! A számokat nézve láthatjuk tehát, hogy tizenkét mérkőzésből kilenc találkozón győztünk, két döntetlen mellett egy vereséget szenvedtünk. Ez egyenlő 29 ponttal. Negyvenegy rúgott gólunkra mindössze tíz érkezett. 

Íme a góllövőlistánk:

Ifj. Sági József: 9 gól.

Németh László: 8 gól.

Balázs Sándor: 7 gól.

Török Dávid: 5 gól. 

Kovács Krisztián: 5 gól.

Balogh Imre: 3 gól.

Balogh Dániel: 1 gól. 

Sebestyén Fábián: 1 gól.

Czári István: 1 gól.

Sági Roland: 1 gól.

(Tavaly ilyenkor 25 pontot szerezve a 2. helyen álltunk.)

Csapatunknak gratulálunk!

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb.

(Fotó: mezohir.info.)

Egy gólunk a negyvenegy közül: Sebestyén Fábiáné (videóforrás: Horváth László)

+ 2022., november 23.

U-16-os csapatunk is tavaly az ötödik helyen zárta a bajnokságot. Azt jól tudtuk, hogy nem lesz könnyű megismételni ezt az eredményt, hiszen a mesternek, Szabó Attilának teljesen előről kellett kezdenie a csapat építését a "kiöregedések" és a távozások miatt... A bajnoki nyitány ugyanakkor biztató volt, hiszen Polgárdi csak nagy nehézségek árán tudott nyerni 1:0-ra Mezőfalván. Ezt követően azonban kaptunk hideget-meleget felváltva és olykor együttesen is... Hat, nemegyszer kiadós vereség következett és csak nem akart megszületni az első bajnoki pont. Aztán egy kedden játszott Iváncsa elleni mérkőzésen valami történt. Ugyan végül a vendégek egy nagyon kiélezett találkozón 4:3-ra nyertek (úgy, hogy a mienk már 3:0-ra vezettek!), mégis ez a csapat mintha már más lett volna. És ezt igazolja az utolsó két találkozó is, amit Mezőfalván Előszállás ellen, valamint Kislángon sikerült megnyernünk. Együttesünk így a KILENCEDIK helyen zárta az őszi szezont, tíz mérkőzésből kettőt nyert és nyolcat elveszített. Ez a szereplés 6 pontot hozott a konyhára. Negyvenhat kapott gólunkra húsz találattal válaszoltunk a következő elosztásban:

Presinszki Balázs: 9 gól.
Mészáros Miklós: 4 gól. 
Lángi Norbert: 3 gól. 
Pető József: 1 gól.
Sárközi Dzsúlió: 1 gól.
Kovács Norbert: 1 gól. 
Hajdu Richárd: 1 gól. 

(Tavaly ilyenkor 7 ponttal a 6. helyen álltunk.)

Hajrá Mező!!! 

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2022., november 22.

U-19-es csapatunk tavaly az ötödik helyen zárta a bajnokságot. Idén a bajnoki nyitány előtt egyértelmű célkitűzés volt a dobogóra kerülés. A Nagykarácsony elleni rajton szép győzelmet is arattak a mieink, ám ezt egy nem kalkulált előszállási vereség és egy hazai döntetlen követte Lajoskomárommal. A következő öt mérkőzést aztán zsinórban és magabiztosan nyerték Szabó Attila fiai, és már-már zsebünkben éreztük az őszi elsőséget. Nagyvenyimen ünnepelni is szerettük volna listavezetőségünket a záró fordulóban. A fieszta azonban elmaradt, ugyanis egy kijózanító 5:0-ás vereség további türelemre, alázatra és munkára intette csapatunkat. Végül csak a NEGYEDIK helyen telel együttesünk, miután a két pontos előnnyel őszi bajnok venyimiek mögé a velünk azonos pontszámmal rendelkező Cece és Baracs is besorolt jobb gólarányaival. Sebaj! Tavasszal lesz kihívás bőven! 
Együttesünk kilenc mérkőzésből hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez 19 pontot ér. Csapatunk tizenöt kapott gólra harmincnégyet rúgott a következő leosztásban:
Csvercskó Tibor 18 gól.
Takács Marcell 4 gól.
Németh Balázs 3 gól.
Mészáros Miklós 2 gól. 
Magosi Benjamin 2 gól.
Baranyai Ferenc 1 gól.
Szabó Gergő 1 gól.
Horváth Viktor 1 gól. 
Gertner Levente 1 gól.
Danczi Bence 1 gól.

(Tavaly ilyenkor 8 ponttal a 8. helyen álltunk.)

Hajrá Mező!!!

⚽️ Medosz SE - bb. 

+ 2022., október 13.

Örömmel jelentjük, hogy az október 13-i közgyűlésünk sikeres volt! Közösen meg tudtuk alkotni és szavazással el tudtuk fogadni azokat a szabályokat, amelyek mentén haladva Egyesületünk jogszerűen működhet. Köszönjük tagjainknak a részvételt és az együttműködést!

A klubelnök: Török Zoltán lett. A két alelnök: Deák Károly és Zsákovics István. Az elnökség tagja még: Horváth Béla és Képli László. A felügyelőbizottságot Simon Zsolt vezeti, a bizottság tagjai: Papp Gyöngyi és Schelbauer István.

⚽️ Medosz SE - bb.

+ 2022., szeptember 30.

+ 2022., szeptember 21. 

Örömmel számolunk be arról, hogy egy klubunkat érintő támogatói szerződés megvalósult ezen a héten!  Íme egy részlet ebből: 

"A támogató (...) hozzá kíván járulni az utánpótlás korú fiatalok testkultúrájának magasabb színvonalra emeléséhez, az utánpótlásnevelés és kiválasztás területén végzendő feladatok ellátásához. (...) A támogató külön kérésének megfelelően (az összeget) a Medosz SE utánpótlás korú játékosainak támogatására használják fel." 

Nos jelentjük, az utánpótlás játékosoknak szükséges edzőfelszerelések és az edzésekhez szükséges eszközök vásárlása megtörtént! 

Nagy köszönet a SIZSÓ-BAU Kft.-nek és SIMON ZSOLT ügyvezető igazgatónak! 

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., augusztus 17. 

E hét vasárnapján elkezdődik a bajnokság küzdelemsorozata is. Együttesünk Adonyban kezdi az idényt az Aquantis Megyei II. osztály Déli csoportjában.

A második fordulóban már itthon játszunk Baracs csapata ellen.

A bajnokságban a mérkőzéseink megtekintése természetesen jegyvásárláshoz lesz kötve. Jegyáraink nem változtak: ezek 500 Ft-ba kerülnek továbbra is. Azonban a jegyárusítási rendszerünk változik majd. Visszatérünk a bejárati, egykapus jegyeladási formához, tehát nem lesz meccsközbeni "vegzálás", járkálás és vásárlás. A Sportbüfé segítségére is számítunk majd, hiszen voltak már olyan leleményes emberek, akik onnan érkezvén "vip-vendégnek" érezték magukat... Mindenképpen tiszta, vitamentes helyzetet szeretnénk teremteni a jegyvásárlások tekintetében is - bízunk szurkolóink együttműködésében.

⚽️ Medosz SE - bb

(A kép egy 1992-es Vasas-DVTK mérkőzésre szóló jegyet mutat meg - fotó: dvtk-blog.blogspot.)

+ 2022., augusztus 15.

Sorsoltak a Fejér Megyei Kupában: a harmadik fordulóban SÁRBOGÁRD együttesét látjuk ismét vendégül, de ezúttal már tétmérkőzésen - augusztus 31-én, 17 órától.

A Medosz-tour keretében a nyáron már játszott a két gárda egymással Mezőfalván: akkor egy furcsa mérkőzésen 4:0-ra nyertek a vendégek úgy, hogy a találkozó legvégén már csak hét hazai játékos volt a pályán... Elfogyott ugyanis csapatunk sérülések és távolmaradások miatt. 

SÁRBOGÁRD a megyei I. osztály bronzérmese lett az elmúlt szezonban. Úgyhogy a visszavágáson túl nagy skalpot gyűjthetnénk most be... 

HAJRÁ MEZŐ!!!

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., augusztus 9. 

A múlt vasárnapi kupamérkőzésen újra "üzemelt" az eredményjelző-táblánk! Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy lehetne ez az információs eszköz jóval szebb és korszerűbb is, ám ezen tények ellenére többen örömüket is kifejezték leporolt, régi, ámde hasznos eredményjelzőnk láttán. Bizony jó olykor rápillantani, nyugtázva a pontos (rész)eredményt. Mivel retroeszközünk kézi meghajtású, hátul két forgatható koronggal működik, ezért örömmel várjuk azon vállalkozó szellemű szurkolóinkat is, akik ezt meccs közben szívesen kezelnék. 

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., augusztus 8. 

Sorsoltak a Fejér Megyei Kupában: az első fordulóban Előszállás együttesét búcsúztató csapatunk Besnyőre látogat most SZOMBATON. A találkozó 17 órakor kezdődik. 

BESNYŐ a megyei III. osztály Déli csoportjában az elmúlt idényben a 6. helyen végzett.

HAJRÁ MEZŐ!!!

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., augusztus 2.

Augusztus 7-én, azaz most VASÁRNAP 17 órától MEZŐFALVÁN, az új idény első tétmérkőzésén, a Fejér Megyei Kupa 1. fordulójában: 

KK GRAIN MEZŐFALVA SE - ELŐSZÁLLÁS

Legyünk minél többen és szurkoljunk minél hangosabban formálódó együttesünknek.

HAJRÁ MEZŐ!!!

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., augusztus 1.

Fontos felhívásunk következik:

+ 2022., július 22.

Az U7-es, az U9-es és az U11-es csapataink számára, azaz az itt futballozó gyerekek szüleinek számára pontosan egy hét múlva, JÚLIUS 29-én, PÉNTEKEN 18 ÓRÁTÓL szülői értekezletet tartunk a SPORTPÁLYÁN! Erre azonban nem csupán a jelenlegi játékosok szüleit várjuk, hanem azokat is, akik esetleg kedvet éreznek ahhoz, hogy a közeljövőben gyermeküket vagy gyermekeiket futballozni vigyék. Mi szeretettel várjuk őket! 

Fontos információ még, hogy az U16-os csapatunkba szintén nagy szeretettel várjuk a 2007-2008-2009-ben született srácok jelentkezését!

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., július 20. 

Többen kérdezték, teljes joggal persze, hogy futballcsapatunk új névadója mivel foglalkozik. Íme egy rövid bemutatkozás a cég ügyvezetőjétől, a mezőfalvi Képli Lászlótól, aki egyébiránt Nagysismándon nevelkedett - így érthető máris a kötődés. 

"A dunaújvárosi központú KK Grain Kft. 2011 óta aktívan vesz részt a magyarországi növénytermesztés termékeinek kereskedelmében. Földrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszi, hogy mind vasúton, mind közúton könnyen elérjük a belföldi piaci szereplőket országszerte, így a KK Grain az egész ország területén vásárol terményeket. Stabil pénzügyi hátterünknek, felkészült kollégáinknak és az évek folyamán kiépített logisztikai partnereinknek köszönhetően rugalmasan és gyorsan gondoskodunk a megvásárolt termények elszállításáról és kifizetéséről." 

⚽️ Medosz SE - bb

(Fotó: kkgrain.hu.)

+ 2022., július 19.

"Kedves Mezőfalviak! Mint az a felhívásban is olvasható a KK GRAIN MEZŐFALVA SE családi napot szervez az egyesület tagjai, játékosai, szponzorai, szimpatizánsai, valamint kedves családtagjaik számára. Továbbá várunk az eseményre minden olyan kedves mezőfalvi és környékbeli településen élő családot is, ahol a gyerekek érdeklődnek a labdarúgás iránt és szeretnének szervezett keretek közt sportolni az egyesületünk színeiben. A játékos vetélkedők alkalmával a gyerekeknek csokoládéval fogunk majd kedveskedni, ásványvízre és üdítőitalokra se legyen gondja senkinek a résztvevők közül, mert azt, korlátozott mennyiségben az egyesület fogja biztosítani. Felajánlásokat is szívesen fogadunk vagy aki esetleg kedvet érez, batyus jelleggel akár saját maga is kedveskedhet egy kis süteménnyel, rágcsálnivalóval a gyerekek számára. Az esemény egyik főtámogatója Simon Zsolt, a SIZSO-BAU KFT. tulajdonosa. A vacsorát az ő jóvoltából fogyaszthatjuk majd el a nap zárásaként, a szakács Kovács Pál lesz, aki egy finom bográcsgulyást fog majd készíteni számunkra. A családi nap ötletgazdája és főszervezője Szabó Attila, az egyesület utánpótlásedzője; a plakát is az ő munkáját dicséri. Információt a következő telefonszámokon lehet kérni: Szabó Attila +3630/382-3599, Zsákovics István +3620/367-3469. 

Bízzunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket és ezáltal minél többen kilátogatnak majd a családi napunkra! Reméljük ezzel az eseménnyel egy tradicionális családi sportnapot tudunk teremteni közösségünk számára, ami az eddigieknél jobban összekovácsolja majd tagjainkat. A nap központi eseményére, a KK GRAIN MEZŐFALVA SE és az ELŐSZÁLLÁS SE közötti kupamérkőzésre pedig kellemes időtöltést, hangos szurkolást kívánunk minden kilátogató család számára! 

Az elnökség nevében: Zsákovics István." 

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., július 16.

Előkészületi mérkőzéseinkről (Medosz-tour): 

Együttesünk RÁCALMÁS ellen július 17-én, vasárnap, tehát HOLNAP(!) 18 órától lép első ízben pályára - Mezőfalván! 

SOLT ellen újfent Mezőfalván július 23-án, szombaton, 18 órától játszik csapatunk. 

SÁROSD ellen szintén Mezőfalván július 27-én, szerdán, 19 órától látható a gárdánk.

SÁRBOGÁRD ellen július 30-án, szombaton, ugyancsak Mezőfalván 18 órától húz mezt alakulatunk. 

A Fejér Megyei Kupában ELŐSZÁLLÁS lesz a vendégünk Mezőfalván augusztus 7-én, vasárnap, 17 órától

Várjuk szurkolóinkat valamennyi itthoni mérkőzésünkön! Kövessék csapatunk fejlődését! 

### Itt jegyezzük meg, hogy felnőttcsapatunk hetente háromszor: keddenként, csütörtökönként és péntekenként tart edzést. Az U16-os és U19-es együttesünk hetente kétszer: keddenként és péntekenként tart foglalkozást. 

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., július 15. 

Elkezdte működését új facebook-oldalunk! Arra kérjük Önöket és kérünk Titeket, hogy terjesszék/terjesszétek a hírét vadonatúj platformunknak, hogy minél többen tudjanak rólunk!  

⚽️ Medosz SE - bb

A képre kattintva megnyitható a fb-oldal:

+ 2022., július 14.

Új elnevezésű facebook-oldalunk van és új név jelent meg honlapunk fejléceiben is! Miután a Megyei Labdarúgó Szövetség is áldását adta a névváltoztatási kérelmünkre, innentől a hivatalos elnevezésünk: 

KK GRAIN MEZŐFALVA SE

###Természetesen nem hagyjuk feledni a Medosz SE elnevezést sem. Így az írásaink után továbbra is ez lesz olvasható: Medosz SE - bb. Honlapunk linkjében sem lesz változás.

⚽️ Medosz SE - bb

+ 2022., június 11.

Június 10-én este évzárót tartott a Medosz SE. A Sportbüfében megtartott rendezvényen a megyei II. osztályban negyedik helyen végzett felnőttcsapatunk játékosai, együttesünk edzője Bakos János, az újjáalakult elnökségünk, községünk polgármestere Márok Csaba, valamint képviselő-testületünk tagjai vettek részt. Elnökünk Cseke Ottó felemásnak értékelte a mögöttünk álló idényt: az őszi eredményes játék után sajnos a tavaszi produktum már hagyott kívánni valót maga után. Az új elnökség mindenképpen leszűri a tanulságokat és igyekszik kijavítani a fennálló hibákat, illetve mindent megtesz azért, hogy megteremtse egy jobb szereplés lehetőségét. Bakos mester kiemelte, hogy csalódott a tavaszi idény játékát illetően és a játékosok nevében is elnézést kér mindazoktól, akik legalább dobogóra várták együttesünket. Ebben a szezonban több volt! Sajnálatos módon a gárda teljesítménye elszürkült a bajnokság végére és ezt kár tagadni. Ugyanakkor meg kell említeni, hogy érezhetően a játékvezetés tendenciózusan nem szerette együttesünket, továbbá a hazai mérkőzéseken játékosaink jóval több szidalmat kaptak, mint idegenben, ami azért meglehetősen furcsa és szokatlan jelenség... Márok Csaba polgármester biztosította arról egyesületünket: az önkormányzat ahogyan eddig is, úgy ezután is erejéhez mérten támogatni és segíteni fogja a helyi labdarúgást. Az esemény hivatalos részének zárásaként egykori klasszis labdarúgónk és -elnökségi tagunk, Sümegi István a mezőfalvi labdarúgásért több évtizeden keresztül kifejtett önzetlen munkájáért kapott díszplakettet. Ugyanebben az elismerésben részesült a korábbi elnökség tagja, Tarr József is, ő azonban az évzárón nem tudott jelen lenni. A nemhivatalos rész fontos pontja volt az, hogy új elnökségünk, nem fecsérelve az időt minden játékosunkkal külön-külön megbeszélést folytatott a jövővel kapcsolatosan.

⚽️ Medosz SE - bb

Cseke Ottó, elnök

Bakos János, vezetőedző

Sümegi István a mezőfalvi labdarúgásért több évtizeden keresztül kifejtett önzetlen munkájáért kapott díszplakettet. Köszönjük István!!! 

Évzárónkról a mezohir.info is írt: ITT.

2022., június 2. 

Örömmel értesítjük a labdarúgást kedvelő közönséget, hogy megalakult a Medosz SE új elnöksége és tagsága! A részletekről hamarosan bővebben is tájékoztatást nyújtunk. Ugyanakkor itt, ezen a platformon is szeretnénk jelezni tagságunk felé, hogy június 15-ig rendezni kell az újonnan belépő tagok tagdíjait, mégpedig az első két hónapot (áprilist és májust). Ezért, miután a tisztújító ülésen meghatároztuk a tagdíj mértékét (ez havi 1000 Ft), a megadott határidőig 2000 Ft-ot kell befizetni egyesületünkhöz. Ezt két módon tehetik meg: személyesen Nagyné Tündénél a Polgármesteri Hivatalban vagy OTP bankszámlaszámra befizetve: 11736037-20593300. Köszönjük!

Egyúttal két dátumot is szeretnénk tudatni:

- Évzárónk június 10-én, pénteken 18 órakor kezdődik a Sportbüfében, ahova játékosainkon és edzőinken kívül tagságunkat, községünk polgármesterét és képviselő-testületét, valamint a média képviselőit várjuk nagy tisztelettel.

⚽️ Medosz SE - bb

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el